sobota 26. září 2015 | By: Unknown

The End

Tak a je to tady. I když podle mně už muselo být každému jasné, že to takhle dopadne.

Všechno jednou končí a stejně jako spousta jiných, stejně jako Harry Potter, i u tohoto blogu bylo jasné, že jednou skončí.
A po třech měsících, kdy jsem nebyl schopen na blog napsat nic, už to je definitivní. Končím. Rozhodně nekončím s blogováním, jsem si jistý, že nebude dlouho trvat a založím si nový blog. Každopádně Viscovim končí.
Jsem rád, co všechno se mi s blogem podařilo. Od amatérských, nijakých a nepovedených článků o ničem jsem se propracoval až sem. Spolupracoval jsem s nakladatelstvími, i díky blogu se mi podařilo stát se redaktorem na Serialzone, a tak. Blog by teď oslavil tři roky a já jsem rád, že existoval tak dlouho.
Nevím co víc napsat. Viscovim končí. Avšak moje blogování stoprocentně ne. Už teď mám v hlavě nápady k založení nového blogu. Nevím kdy by to mohlo být. Za týden, za měsíc, za půl roku. Prostě až mi bude blogování chybět tak moc, že to vážně založím. Až se to stane, tak sem hodím odkaz.
Jsem rád za vaši podporu, bez ní bych blog asi brzy zrušil. Chci poděkovat svým čtenářům, AFFS, kteří u mně vydrželi dlouho.
Chci poděkovat i nakladatelstvím Fragment a Host, s nimiž jsem mohl spolupracovat.
A tím to asi vážně ukončím. Tohle rozloučení, oznámení o konci není nijak dlouhé, ale podle mě to stačí. Tu nejdůležitější informaci snad přineslo.
Tak se mějte a snad někdy příště u jiného blogu...
Viscovim

2 komentářů:

Unknown řekl(a)...

Tvé články jsem četla moc ráda:) Hodně štěstí do života!

Niana řekl(a)...

Tak bude doufám nový blog alespoň... :)

Okomentovat

Používá technologii služby Blogger.