úterý 19. května 2015 | By: Unknown

Návrat!

Ahoj! (to je snad poprvé, co začínám článek pozdravem)
Po měsíci neaktivity, o které jsem nedal nikomu předem vědět, při níž jsem na blog nenapsal ani čárku a neokomentoval jediný článek na blozích AFFS se vracím zpátky.
Nejprve se chci omluvit. Především nakladatelstvím, s nimiž spolupracuji, Fragmentu a Hostu (kterým jsem také nedal o neaktivitě vědět), kterým jsem ještě nedopsal recenze. Potom taky mým AFFS, u kterých jsem nekomentoval. A taky všem ostatním čtenářům. 
S blogesrkou krizí jsem bojoval dlouho, konkrétně jsem v aktivitě začal polevovat někdy před rokem. Od té doby mi blogování oproti tomu před tím nic nepřinášelo. Snažil jsem se chuť do toho oživovat všemi možnými způsoby, ale nikdy se to nepovedlo. Od spolupráce s nakladatelstvími až po přesunutí blogu na novou doménu. Ale nikdy jsem si nedal takhle dlouhou pauzu. Od jedenáctého dubna jsem nevydal jediný článek (resp. od 12.).
Teď se vracím s novou chutí do blogování, několika novými nápady a spoustou nápadů na další články. Teď jenom to zralizovat. Tak doufám, že se mi to podaří ^^

4 komentářů:

katka219 řekl(a)...

Jsem ráda, že jsi zpátky a že se ti krize podařila překonat:)) Těším se na tvé nové články!

Maddie Fiedler řekl(a)...

Super, že jsi zpět! Držím palce, ať se ti všechny tvoje nápady pořadí zrealizovat :)

Makkakonka řekl(a)...

Jsem ráda, že ses vrátil. Už jsem měla pocit, že jsi s tím seknul nadobro..
Do affs jsem tě zapsala nazpět.. :)
Poslední dobou také bojuji s blogerskou krizí, blog už mě tolik nebaví jako předtím a kolikrát se do psaní a obíhání doslova nutím..

Kate řekl(a)...

Tak přeji hodně štěstí. :D

Okomentovat

Používá technologii služby Blogger.